Prijzen & acties

Vier het 15-jarige jubileum van de wok van Ridderkerk !
Helaas kunnen wij ons jubileum niet met u vieren zoals wij gehoopt hadden, vanwege de nieuwe maatregelen aangekondigd naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent het Corona virus. Deze maatregelen schrijven voor dat wij kunnen u niet meer kunnen ontvangen in ons restaurant, zoals wij gehoopt hadden.

Om dit dan toch met u te kunnen vieren, ontvangt u bij ons een waardebon ter waarde van 5 euro bij besteding vanaf 25 euro. Deze actie geldt tot en met 31 december, zodat u het jaar toch nog feestelijk kunt afsluiten.

Graag verzoeken wij u om uw bestelling vooraf telefonisch door te geven en tijdens het afhalen u aan de door het kabinet gestelde regels te houden.

Onbeperkt genieten van de buffetten, de gerechten van de bakplaat en uit de wok. De frisdranken, vruchtensappen, koffie, thee, bier en wijn (exclusief likeuren en sterke dranken)​ zijn hierbij inbegrepen! Als laatst kunt u natuurlijk ook nog genieten van onze desserts.

Afwijkende tarieven
Wij zijn geopend op alle feestdagen. Op deze dagen gelden de weekendtarieven, met uitzondering van de kerstdagen. Neem contact met ons op wanneer u vragen heeft, wij zullen die met plezier beantwoorden!

Dinsdag t/m donderdag

Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis (Excl. drinken)
Kinderen 3 t/m 6 jaar € 7,95 p.p.
Kinderen 7 t/m 11 jaar € 12,95 p.p.
Vanaf 12 jaar € 22,95 p.p.

wokken

Vrijdag t/m zondag
& feestdagen

Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis (Excl. drinken)
Kinderen 3 t/m 6 jaar € 7,95 p.p.
Kinderen 7 t/m 11 jaar € 12,95 p.p.
Vanaf 12 jaar € 24,95 p.p.

Reserveren?

Reserveren kan via de telefoon of online via het formulier.

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m zondag en feestdagen: 16.00-22.00 uur

Actie bij de wok van Ridderkerk

Op dit moment zijn er helaas geen acties actief.